П`ятниця, 19.04.2024, 02:47
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 22 » Новини 22.11.2013
12:38
Новини 22.11.2013

Проведено пленарне засідання 29 сесії Чернігівської районної ради

 

Сьогодні в залі засідань районної ради відбулося пленарне засідання 29 сесії Чернігівської районної ради шостого скликання. Перед початком розгляду питань, внесених до черги денної сесії, голова районної ради Олександр Романчук привітав депутатів районної ради Олександра Саєнка, Наталію Пузанову, Тетяну Богдан, які відзначали свої Дні народження у міжсесійний період. Продовжуючи вітання голова районної ради вручив Почесну Грамоту Чернігівської районної ради за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм,вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері агропромислового виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства, а також Диплом директора Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації за участь у Покровському ярмарку 2013  голові правління СВК «Новомихайлівський», депутату районної ради Петру Удовенку. Голова райдержадміністрації Олександр Лісняк вручив відзнаку за активну участь у телемарафоні «Пам'ять» керівнику СВК «Світанок», депутату районної ради Вячеславу Курленкову.

В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації, заступники голови райдержадміністрації, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, представники силових структур та преси,керівники підприємств і установ району, селищний, сільські голови.

На розгляд сесії виносилось 18 питань. За результатами засідання постійних комісій районної ради, які були проведені напередодні, та згідно із протоколами відповідних комісій надійшла пропозиція щодо пакетного голосування  дванадцяти питань черги денної сесії, вказана пропозиція підтримана всіма депутатами одноголосно.
   В ході сесії депутати заслухали доповідь заступника голови районної державної адміністрації Віталія Манича про готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Чернігівського району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років; затвердили звіт районної державної адміністрації  про  виконання районного бюджету за  9 місяців 2013 року та питання про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 26.12.2012 № 6 «Про районний бюджет на 2013 рік», з даних питань виступила начальник  управління фінансів районної державної адміністрації Антоніна Євенко. Також було прийнято рішення про порядок і норматив відрахування до загального фонду районного бюджету частини чистого прибутку (доходу) комунальними унітарними підприємствами, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району; затверджено Програму підтримки діяльності районної газети «Нива»  на 2014-2018 роки; погоджено надання в оренду приміщення комунальному закладу «Чернігівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Запорізької області.
   Перед закриттям сесії слово для виступу попросив голова райдержадміністрації Олександр Лісняк, який поінформував депутатів і запрошених про фінансову ситуацію в районі, відзвітував про пророблену роботу в галузі охорони здоров’я та освіти, а також подякував представникам депутатського корпусу районної ради, сільським головам за порозуміння і співпрацю.
     
Організаційно-правовий відділ 
виконавчого апарату районної ради












Дата публікації: 22 листопада 2013 року  

Переглядів: 580 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]