Субота, 20.04.2024, 11:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Новини 12.11.2013
14:33
Новини 12.11.2013

В Стульневському НВК відкрито дошкільну групу 

Наш район активно реалізує нові соціальні ініціативи Президента України, зокрема, щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів для забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти. 
       Сьогодні у селі Стульневе відбулося довгоочікуване свято з нагоди відкриття дошкільної групи у Стульневському навчально-виховному комплексі, якому передувала реконструкція будівлі НВК.
       У ході реконструкції створено необхідні умови для навчання та відпочинку малюків. Роботи з реконструкції були проведені в повному обсязі за рахунок субвенції з державного бюджету, що стало можливим завдяки спільним зусиллям органів місцевого самоврядування, виконавчої влади.
        На урочистому відкритті були присутні голова районної ради Олександр Романчук, голова районної державної адміністрації Олександр Лісняк, заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапальов, начальник  відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віта Отрода, депутати сільської ради, батьки та жителі села.
       На честь відкриття від органів влади і благодійного фонду "Наш край - Чернігівський район Запорізька область" працівники та вихованці навчально-виховного комплексу в подарунок отримали пральну машину.
     Для сільських мешканців, батьків маленьких дітей відкриття дошкільної групи - справжнє щастя. Батьки маленьких дошкільнят відтепер матимуть більше вільного часу, а також в повній мірі реалізують своє право на працю. За останні роки в нашому районі намітилась позитивна тенденція щодо розширення мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що їх відкриття стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього сільського населення.
      Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у стінах дошкільної групи навчально-виховного комплексу у них з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ. У закладі є все необхідне, щоб забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

Організаційно-правовий відділ 
виконавчого апарату районної ради



 


Дата публікації: 12 листопада 2013 року  

Переглядів: 678 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]