П`ятниця, 26.04.2024, 12:07
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 19 » Новини 19.02.2014
16:21
Новини 19.02.2014

На позачерговій сесії  депутати районної ради схвалили текст звернення до Президента та Верховної Ради України 

У зв’язку з тривалим протистоянням на Євромайдані у м.Києві, сьогодні, 19 лютого, депутати екстрено зібралися на  засідання 32 (позачергової) сесії Чернігівської районної ради. З 24 обраних депутатів у засіданні прийняли участь 15.
     До черги денної сесії було внесено одне питання: «Про звернення депутатів Чернігівської районної ради Запорізької області до Президента України з приводу суспільно - політичної  ситуації в країні». Доповідачем з даного питання виступив голова районної ради Олександр Романчук, який повідомив присутнім про численні звернення жителів району з проханням вжити заходів з метою впливу на стабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі. Зачитавши звернення до Президента України голова районної ради закликав депутатів до обговорення та підтримання цього документу.
       Під час обговорення питання порядку денного до присутніх звернувся депутат районної ради від Партії регіонів Олександр Дядя, який висловив свою думку щодо причин виникнення конфлікту в Україні та шляхів його вирішення. Також він запропонував направити вказане звернення не тільки до Президента, а і до Верховної Ради України.
      Кілька пропозицій до питання черги денної вніс депутат від Комуністичної парті Анатолій Карпенко, зокрема він запропонував внести до звернення пункт,який передбачає заборону втручання іноземних держав у вирішення політичного конфлікту в нашій країні.
         Голова районної державної адміністрації Олександр Лісняк у своєму виступі говорив про недопущення подальшого загострення ситуації в країні, а також нагадав присутнім про те, що 20 лютого 2014 року в Україні оголошено День жалоби за жертвами Євромайдану та запропонував вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
       Перед присутніми також виступили депутат від Комуністичної партії Володимир Яцун, депутат від Народної партії Петро Удовенко та депутат від Партії регіонів Аркадій Брус, які висловили свою громадянську позицію.
    Підсумовуючи все сказане в ході засідання сесії та заслухавши всі доповнення і пропозиції депутати більшістю голосів схвалили текст звернення до Президента України та Верховної Ради України з приводу суспільно - політичної  ситуації в країні.

Організаційно-правовий відділ 
виконавчого апарату районної ради
 
Дата публікації: 19 лютого 2014 року 

Переглядів: 659 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]