П`ятниця, 29.03.2024, 00:06
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 28 » Новини 28.03.2014
16:19
Новини 28.03.2014

Дослухатися один до одного та співпрацювати –обов’язок громадян і влади

         Сьогодні, 28 березня, за ініціативи ГО «Громадський контроль», Чернігівською районною державною адміністрацією та Чернігівською районною радою проведено засідання «круглого столу» за участю представників влади району, керівників осередків політичних партій, громадських організацій, представників громадськості з актуальних питань соціально-економічного розвитку Чернігівського району та підвищення ролі громадськості в державному управлінні.
      На початку засідання перед присутніми виступила представник громадськості Ольга Ставицька, яка інформувала учасників заходу про реєстрацію громадської організації «Громадський контроль», ознайомила всіх з метою функціонування організації.
       З основних питань та проблем соціально-економічного розвитку району, зокрема питань фінансування об’єктів соціально-культурного призначення, стану справ у сільгосппідприємствах присутніх поінформував голова районної ради Олександр Романчук.
      
Своє бачення щодо розвитку та проблемних питань територій висловили Віктор Горовий, Владівський сільський голова та Володимир Дем’янко, Новополтавський сільський голова.
      
З питання про мобілізаційну підготовку та мобілізацію виступив в.о. голови районної державної адміністрації Віктор Сапальов, який відповів на запитання присутніх та запевнив, що вся робота по мобілізації ведеться відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».
       
Багато питань у присутніх виникло до начальника Чернігівського РВ ГУМВС України у Запорізькій області, підполковника міліції Віктора Доценка стосовно забезпечення правопорядку на території району. Відповідаючи на питання присутніх Віктор Васильович зазначив, що візьме до уваги всі зауваження пропозиції та побажання, які прозвучали у залі.
      
Також в ході засідання розглянуто питання діяльності благодійного фонду «Наш край-Чернігівський район Запорізької області», забезпечення інформаційних потреб населення через роботу районної газети «Нива», організації патріотичного та національного виховання молоді.
       
Загалом діалог між запрошеними та керівництвом району пройшов жваво та енергійно. Всі бажаючі змогли висловити свою думку з тих чи інших проблем та отримати відповіді на найболючіші питання.
      
Найбільше виступів в ході засідання «круглого столу» були спрямовані на питання збереження миру та єдності на території Чернігівського району, підвищення рівня громадськості в державному управлінні, необхідності активізації роботи з патріотичного та національного виховання молоді, дотримання на території району законності і правопорядку.


Організаційно-правовий відділ
виконавчого апарату районної ради

 Дата публікації: 28 березня 2014 року 

Переглядів: 664 | Додав: Administrator | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]