Вівторок, 16.04.2024, 08:40
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Новини 21.04.2015
13:59
Новини 21.04.2015

«Хоробрі серця» серед нас...

      Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна – війна, АТО, хоч як би ми це не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, хтось допомагає фізично, фінансово, а хтось морально. 
    Сьогодні у районному центрі культури та дозвілля проведено урочистий захід «Хоробрі серця». Більше 200 жителів Чернігівського району зібрались у залі аби вшанувати вісьмох наших демобілізованих земляків, які захищали Батьківщину на сході в період проведення АТО.
    
Військовослужбовці гідно виконали свій обов’язок, не зрадили присягу українському народові та живими повернулися на рідну землю. З цієї нагоди демобілізованих воїнів - захисників України щиро та сердечно привітали голова районної ради Олександр Романчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сапальов. Вони подякували бійцям за мужність, відвагу, вірність військовому обов’язку проявлені під час захисту незалежності нашої держави. 
    - Ви були першими, хто рушив захищати цілісність країни. Коли перші колони мобілізованих торік, навесні, попрямували на схід України, мало хто усвідомлював, наскільки велике й трагічне випробування для держави розпочалося в ті дні. Відтоді вся Україна зазнала чимало втрат, але ви, її вірні і найкращі сини, здійснили головне: зупинили ворога, не дали йому шансів проникнути вглиб держави, - зазначив голова районної ради.
   
Кожного демобілізованого воїна керівники району відзначили подяками районної ради  та  районної державної адміністрації. Віталій Кошеленко, помічник депутата обласної ради Андрія Гогунського,  вручив військовослужбовцям - землякам грошові премії, а активіст «Громадського контролю» Микола Єременко подарував авторські книги.
   До слів подяки та шани приєднались учні закладів освіти району. Інна Рябчук, вихованка Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату,  продекламувала власний вірш, а учні Чернігівської спеціалізованої школи «Надія» висловили найтепліші побажання у віршах, піснях та власноруч виготовлених витинанках, які вручили на сцені присутнім демобілізованим воїнам.
    
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблого в зоні проведення АТО земляка Віталія Ільїна та усіх військовослужбовців, які полягли захищаючи  незалежність та цілісність України.
    Перші демобілізовані земляки вже вдома, але бойові дії на території нашої держави продовжуються і на зміну цим бійцям захищати східні рубежі вирушили інші.
    Дорогі солдати України! Повертайтесь додому живими і здоровими, вас завжди з нетерпінням чекає ваша маленька Батьківщина!

Організаційно-правовий відділ
виконавчого апарату районної ради

Дата публікації: 21 квітня 2015 року

Переглядів: 688 | Додав: Administrator | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]