П`ятниця, 29.03.2024, 07:41
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Новини 1.10.2014
11:32
Новини 1.10.2014

Відзначено день найстарших
представників громади

  1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Україна підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день. 
     
Це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей , а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.
   Сьогодні в Чернігівському районному центрі культури та дозвілля вшановували ветеранів та людей похилого віку районними урочистостями та святковим концертом.
    В проведенні заходів взяли участь голова Чернігівської районної ради Олександр Романчук та голова райдержадміністрації Олександр Лісняк, які тепло привітали гостей свята.
    
- Турбота про людей похилого віку, ветеранів, пенсіонерів – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого рідного краю і держави і саме вони найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги, - зазначив під час свого виступу Олександр Романчук.
    
Під час урочистостей  людям похилого віку вручено грамоти за вагомий внесок в розбудову держави та багаторічну сумлінну працю.
   Подарунком від народного депутата Олександра Пономарьова для всіх присутніх став виступ творчих колективів БК «Бердянський райагропромпостач», які створили атмосферу справжнього свята. Не обійшлося і без народних пісень, а також композицій воєнних та повоєнних років. Тож всі гості свята змогли відчути себе безпосередньо учасниками пісенного та танцювального дійства.
    Слід також зазначити, що з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, з метою надання якісної та своєчасної адресної допомоги одиноким громадянам, за фінансової підтримки народного депутата України Олександра Пономарьова придбано 2 новеньких велосипеди для соціальних працівників Чернігівської селищної ради та Владівської сільської ради.
   За даними територіального центру соціального обслуговування на сьогодні в Чернігівському районі 325 одиноких громадян, які потребують  сторонньої допомоги за станом здоров’я, обслуговуються соціальною службою вдома. Про стареньких дбають і віддають їм частку своєї душі 37 соціальних робітників.


 
 

Організаційно-правовий відділ
виконавчого апарату районної ради

Дата публікації: 1 ЖОВТНЯ 2014 року 

 

Переглядів: 686 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]