Четвер, 25.04.2024, 14:52
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Чернігівська районна рада Запорізької області

Меню сайту
Рішенння ради
Проекти рішень
ГУ Міндоходів
Фонд соцстрахуванн
Регуляторна політ.
Програми
Пошук
Погода
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту
Наше опитування
Доступ до публічної інформації
Всього відповідей: 26
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Новини 17.02.2014
11:49
Новини 17.02.2014

Вони пройшли вогненними дорогами чужих країн…

     15 лютого в селищі Чернігівка, поблизу пам’ятного знаку воїнам – афганцям та ветеранам інших локальних воєн, проведено мітинг присвячений 25-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Участь у заході прийняли  голова районної ради Олександр Романчук, голова районної ради Олександр Лісняк, члени районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, представники депутатського корпусу районної ради та громадськість району.         
      Під час свого виступу Олександр Романчук подякував учасникам локальних воєн за виконання військового та громадянського обов’язку.
     -  З великою повагою вшановуємо воїнів-інтернаціоналістів, тих кому довелося пережити жахливі страхіття війни. Вони знайшли в собі сили і мужність залікувати тілесні та душевні рани і розпочати мирне життя, підтримуючи побратимів по зброї, їх сім’ї, допомагаючи їм долати життєві перешкоди. Ми ніколи не забудемо тих, хто не повернувся з війни. Ми пам'ятаємо все, що з ними сталося. Але життя продовжується і нам треба разом іти вперед, спільно з усім українським народом долати всі негаразди на шляху розбудови нашої держави, - зазначив голова районної ради.
    Після мітингу в Чернігівському районному центрі культури та дозвілля проведено тематичний концерт «Одвічний біль…». У рамках заходу Олександр Романчук вручив учасникам локальних воєн на території інших держав грамоти Чернігівської районної ради за виконання інтернаціонального обов’язку, особистий внесок у справу патріотичного виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію та побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я та любові близьких і рідних. 
       Також варто зазначити, що в рамках відзначення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав з 13 лютого в районному історичному музеї розпочала свою роботу фотовиставка воїнів-афганців району «Долг - Родине, честь - никому». На даний час фотовиставка користується великою популярністю серед учнів шкіл та інших категорій громадян.
      Загалом до 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан в населених пунктах району проведено 25 культурно-мистецьких заходів, спрямованих на вшанування учасників бойових дій на території інших держав.









Організаційно-правовий відділ 
виконавчого апарату районної ради
 
Дата публікації: 17 лютого 2014 року 
 

Переглядів: 672 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]